TØMRER BLOMQUIST AS

OM OSS

Vi leverer alle tjenester innen tømrerfaget. Vi utfører alle typer entrepriser (general, total, hoved og sideentrepriser).

Selskapet har solide samarbeidspartnere. Våre servicebiler er lett å få øye på, og inneholder både rasjonelt og funksjonelt utstyr for de fleste oppgaver. Selskapet tilbyr sine tjenester både til offentlige og private oppdragsgivere. I tillegg til at alle medarbeidere har dokumentert relevant utdanning, og holder et høyt faglig nivå, har bedriften selvfølgelig sentralgodkjenning. 

 

Vårt fremste kvalitetsstempel er å levere håndverkstjenester til rett tid, kvalitet og pris. Siden vi er dimensjonert for de fleste oppgaver, har vi god kontroll på gjennomføringen av et byggeprosjekt med henhold til tid, kvalitet og pris.

 

At vi leverer til rett tid og i riktig rekkefølge gjør oss til en effektiv problemløser. Det er bare for kunden å sette seg tilbake og la oss koordinere og utføre oppdraget. Vi prøver i hele prosessen å la kvaliteten stå i høysetet samtidig som rammene rundt skal være de mest kostnadseffektive.