Vi utfører alle typer tømrertjenester

15

TILBYGG

Hvor praktisk er huset ditt? Har du et eldre hus, kan det være at romløsninger og plassbruk ikke lenger tilfredsstiller behovet du ønsker. Da kan løsningen være å bygge på huset.

NYBYGG

Tømrer Blomquist AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Vi samarbeider med en rekke håndverkere og kan derfor ta oss av hele jobben fra første spadetak til nøkkelen er i døren, vi er også behjelpelig med tegninger og søknadsprosess.

18
2Uten navn-1

REHABILITERING

Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning, eller oppussing og fornying. Ved å foreta en enkel og kostnadsfri befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt bør skiftes ut.

RESTAURERING

Tømrer Blomquist AS utfører restaurering av eldre bygninger. Restaurering innebærer utskiftning av ødelagte og skadde bygningsdeler. Ved arbeid på verneverdige og eldre hus, er det spesielt viktig at restaurering foregår på riktig måte.

17
22

HYTTETILSYN

Tømrer Blomquist AS ønsker å gi deg som hytteeier i Larvik kommune en betryggende følelse når hytta ikke er i bruk, slik at du ikke trenger å uroe deg for at det er blitt gjort skade på hytta av natur eller uønskede gjester.

VAKTMESTERTJENESTER

Gressklipping, barking og sprøyting, hogstarbeid, Beskjæring av hekker og beplantning, feiing, utvendig renhold, utskifting av postkasser, smøring og justering av dører, reparasjon og ettersyn av låser og dører, utskifting av lysrør og lyspærer, legging av ferdigplen, brøyting, strøing, bortkjøring av avfall

8